ΝΕΑ

Follow us on Twitter!
Join us on FB!
1/10/2012, 18:37
Αντέχεις 1 μήνα??? http://t.co/GnTtOvJI
Περισσότερα...
 

Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΟ Δαΐς

Οι κολυμβητικές δραστηριότητες στο Δαΐς είναι ποικίλες και δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όλοι από την ηλικία των 18 μηνών. Αυτό καθιστά τη κολύμβηση ένα από τα το πιο ζωντανά κύτταρα του Αθλητικού Κέντρου. 

Ως εκ τούτου, στα κολυμβητικά μαθήματα του baby swimming  τα νήπια από 18 μηνών μέχρι 3,5 ετών μαθαίνουν και εξοικειώνονται με το νερό. Στο πρόγραμμα των young members παιδιά από 3,5 μέχρι 12 ετών διδάσκονται και τελειοποιούν τη τεχνική του αθλήματος. Στο πρόγραμμα των ενηλίκων τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν, να ψυχαγωγηθούν και να γυμναστούν με ειδικά προγράμματα.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα μέλη του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς μπορούν να χρησιμοποιούν τους χώρους του κολυμβητηρίου χωρίς δέσμευση ημέρας και ώρας. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε δύο πισίνες που καθαρίζονται με οζονισμό και βρώμιο ενώ η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 26,5 (Μάιος-Οκτώβριος) μέχρι 28 βαθμούς (Νοέμβριος-Απρίλιος).

 

Στη δεξαμενή των 25 μέτρων (5 διαδρομές) τα μέλη μπορούν με την εποπτεία καθηγητή κολύμβησης να γυμναστούν και να τελειοποιήσουν τη τεχνική τους, να συμμετάσχουν στα προγράμματα του Aqua aerobic και να ακολουθήσουν προγράμματα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Στη μικρή δεξαμενή του υδρομασάζ τα μέλη μπορούν να χαλαρώσουν με τη θερμοκρασία του νερού στους 31 βαθμούς. 

Για χρήση του κολυμβητηρίου απαραίτητα είναι τα δικαιολογητικά Παθολόγου ή Καρδιολόγου, Δερματολόγου (Άνδρες & Γυναίκες) και Γυναικολόγου. Το Δαΐς διαθέτει εξωτερικό ιατρό για την έκδοση των δικαιολογητικών, ο οποίος δέχεται επισκέψεις στον χώρο του αθλητικού κέντρου.

 

FAMILY HOUR: Τα μέλη του Δαΐς μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα με τα παιδιά τους εφόσον συμμετέχουν στο παιδικό πρόγραμμα (young member) κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00-14:00.

 

Χειμερινό ωράριο κολυμβητηρίου για ενήλικες

 

Οδός Μεσογείων 151 151 26 Παράδεισος Αμαρουσίου Αθλητικού Τ 210 61 86 050 F 210 61 86 055 E