Οδηγίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς

Η εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού αλλά και των υπολοίπων κεντρικών αρτηριών, από κάθε σημείο του λεκανοπεδίου , καθιστούν το Δαΐς ένα ιδανικό τόπο πραγματοποίησης κάθε εκδήλωσης.

 

ME IX Ή ΤΑΧΙ

Ακολουθείτε την Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ (προς Κηφισιά) και τις πράσινες ταμπέλες για Αττική Οδό. Στο ύψος του «δαχτυλιδιού» , o παράδρομος της Αττικής οδού  ονομάζεται οδό ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ –ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά , την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.

 

ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ

 

fdsff

 

Σταθμός Μαρούσι. Κατόπιν επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο 030 ή 040 έξω ακριβώς από τον σταθμό και αποβίβαση στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ

 

ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Από το κέντρο επιβιβάζεστε στο Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά και κατεβαίνετε στην στάση ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ (στην Λεωφ. Κηφισίας). Από εκεί παίρνετε το 448 (Άνω Βριλησσίων) και αποβιβάζεστε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το ΔΑΪΣ)

 

ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΟ

Κατεβαίνετε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 (Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι) όπου και σταματάτε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το ΔΑΪΣ)

 

Προβολή Χάρτη

Εκτύπωση Χάρτη